Purnam Jóga Purnam Jóga

Soproni Oktatási Képviseletünk


Távoktatási Programunkra Oktatási Képviseleteinken is jelentkezhetsz!

 

JAHNDALA JÓGASTÚDIÓ

9400 Sopron, Újteleki u. 1-5. 1. emelet / 1. ajtó

 

Választható tanfolyamok: 

Hatha Jógaoktatóképzés 

Meditáció Oktatóképzés

Jóga Alaptanfolyam

 

telefon: 

 +36 30 905 5871
 
e-mail:
yogakrisz@t-online.hu
 
web: 
www.jahndala.premium.shp.hu
 
 
Kvalifikált Oktatónk:
Jahn Krisztina
 
 

Rekreációs sportoktató, Hatha jógaoktató, Kismama és Baba-mama jógaoktató, KoroKan kismama masszőr, Integrált Kranioszakrális biodinamika testkezelés, TRX gerinc tréner

1968 nov. 5.-én születtem Sopronban. A 20-as éveim elejére tehető az időszak, amikor válaszokat keresve, ráléptem a spiritualitás és az önismeret ösvényére. Megismerkedtem az asztrológiával, különféle személyiségfejlesztő technikával, többféle természetmeditációval, amit a mai napig gyakorlok. A lelki utam mellett többféle sportágat is kipróbáltam, mivel a mozgás a lételemem. 25 éves lehettem, amikor elkezdtem jógázni. Akkor már 5 éve vállalkozó voltam, és a rendszeres sport csak pillanatokra tudta csillapítani a stressz okozta belső feszültséget. Emésztési és nőgyógyászati problémáim alakultak ki. A gerincsérvemről csak évekkel később szereztem tudomást, egy rossz mozdulatot követően. Ma már a rendszeres, napi jógázásnak köszönhetően gerincem, ízületeim rugalmasabbá váltak, törzs stabilizáló izmaim megerősödtek. 2014-ben végzett kontroll MRI vizsgálat alkalmával a lumbális szakaszon már nem látható a korábban diagnosztizált porckorongsérv. Köszönhető a sok évi rendszeres jóga gyakorlásnak és a manuál terápiának. Életem nyugodt és egyre kiegyensúlyozottabb.

2005-ben elvégeztem a Rekreációs sportoktatói és az IWI szervezésében a Jógaoktató képzést a Padma Jógastúdióban Bálint János vezetésével, akitől a legjobb alapokat kaptam a jógaoktatás terén. 2006-ban a Kismama és Baba-mama jógaoktató képzést is ugyanitt végeztem. 2005-óta vezetek csoportos jógafoglalkozásokat Sopronban és a környező településeken, továbbá életmódtáborokban, hétvégi elvonulások alkalmával is.

2013-ban elvégeztem Bene Máténál a Gerincterápia jógával alap és haladó tanfolyamot, hogy a gerinc. 2014-ben voltam Almásy Csilla a "A térd funkcionális anatómiája" c. továbbképzésen. Átvettük a térdet stabilizáló képleteket és ezek leggyakoribb sérüléseit, illetve ha már sérült, akkor mit tehetünk a vendégünk gyógyulásáért, további biztonságos jógagyakorlásáért.

2015 februárban végeztem el a TRX Sports Medicine Suspension Training tanfolyamot.

2015 áprilisától tartok TRX gerinc, illetve TRX kismama foglalkozásokat is, szem előtt tartva az állóképesség, a koordináció, a hajlékonyság növelését és a törzsizmok stabilitását.

2015. októberében elvégeztem Almásy Csilla Preventiv csoportos gerinctréning tanfolyamát, majd 2016. januárban a core stabilizáció tréninget.

2016. márciusában a Dinamikus jóga képzésen bővítettem ismereteimet.

Életfeladatomnak érzem, hogy a jóga segítségével utat mutatva, tapasztalatommal, a tudásommal segítsem a hozzám fordulók testi-lelki fejlődését. Személyes példámmal egy egészségesebb, boldogabb, belső derűt sugárzó, stressz mentesebb jövő felé mutatva. Célom, hogy a velem jógázókat, ha csak másfél órára is, de kiszakítsam a hétköznapok világából és feltöltődve, kipihenve, bocsássam útra.  A Kismama jóga segítségével szeretnék minél több kismamának segíteni a várandósság önfeledté tételében és egy szép szülésélményben. A jóga gyakorlása mellett naponta túrázok és hegyi kerékpározok (MTB) a Sopron környéki erdőkben. Tavasztól őszig a SUP, azaz állva evezésnek is hódolok a Fertő tavon és más hazai vizeken.facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló