Purnam Jóga Purnam Jóga

Keszthelyi Oktatási Képviseletünk


Távoktatási Programunkra Oktatási Képviseleteinken is jelentkezhetsz!

 

 

Harmónia Háza Jóga és Egészségközpont, Keszthely, Petőfi u. 19.

 

Választható tanfolyamok: 

Hatha Jógaoktatóképzés 

Meditáció Oktatóképzés

Jóga Alaptanfolyam

 

telefon: 

06-30-3807643
 
e-mail:

maszi34@gmail.com

 
web: 
 
 
 
Kvalifikált Oktatók:
Magyar Szilvia (RYT 200)
 
 
 

"Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz." - Ghandi

A jógával való ismerkedésem 2004-ben kezdődött Öcsém biztatására, aki kezembe adta a Sport és jóga című könyvet, és arra buzdított, hogy kezdjek el jógázni, mert szerinte az jót tenne nekem. A könyv nagy hatással volt rám, mert bár mindig is sportoltam, mégis éreztem, hogy ez a fajta mozgás többet képes adni, ezért a könyv útmutatása szerint elkezdtem a jógázást.

Nagy előrelépést jelentett, amikor 2006-ban megismerkedtem Dr. Aikelin Zsófiával, jelenlegi mesteremmel. Az ő segítségével elsajátíthattam az ászanák pontos kivitelezését, melyet pusztán könyvből nem lehet megtenni. Beszélgetéseink során egyre világosabb lett számomra, hogy mennyire tetszik világnézete, gondolatai és természetesen a kérdéseimre adott válaszai. Megvilágította, hogy mennyivel több annál a jóga, mint egyszerű testgyakorlás és egészségmegőrzés. Utat mutatott és mutat a továbbiakban is.

Ezek után az ő ajánlására jutottam el Bálint János nemzetközi jógaoktatóhoz, akinél 2007-2008 között elvégeztem egy százötven órás jóga alaptanfolyamot. Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ilyen kiváló oktatóhoz vezetett utam, hiszen a sok-sok tapasztalás és felismerés mellett életem egyik legnagyobb élményét élhettem át a táborában. Bizonyossá vált számomra, hogy ezen az úton szeretnék tovább haladni, így 2009-2010-ben elvégeztem az általa szervezett Hatha Jóga Oktatói, majd 2014-2015-ben pedig a Meditáció Oktatóképzési tanfolyamot is. Nagyon sokat tanultam, és ha tehetem, a mai napig tanulok tőle.

2013 nyarán elvégeztem a Jóga terápia: A gerinc védelme a jógaórán továbbképzést Jeanne Heilmann senior YogaWorks oktatóval.

2015 és 2016-ban elvégeztem Bene Máté Zoltánnál a Gerincterápia jógával alap és haladó tanfolyamokat, valamint részt vettem a „Fasciology” (a kötőszövet tudománya jógás szemmel) című kurzusán.

Többféle jógastílussal ismerkedtem meg 2004 óta, melyeket ki is próbáltam, hiszen a jóga tapasztalati úton válik igazán a tieddé. Folyamatosan tanulok és töltődök az egyéb önismereti tanfolyamokon is.

Jógaóráimon a helyes testtartás mellett fontosnak tartom a hát- és hasizmok megerősítését. Ezenkívül hangsúlyt fektetek a fizikai erőnlétre is, de a legfontosabbnak a lelki egyensúly kialakítását, a harmónia és a belső béke megteremtését tartom. Szeretném tanítványaimnak megmutatni, hogy a jóga önismereti út, valamint egy életmód, mely a mindennapjainkra szól.

Szeretettel várok mindenkit óráimra.facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló