Purnam Jóga Purnam Jóga

Pécsi Oktatási képviseletünk


Távoktatási Programunkra Oktatási Képviseleteinken is jelentkezhetsz!


Pécsi Harmónia Hatha Jóga - Hotel Laterum - 7633 Pécs, Hajnóczy út 37.


Alatyányi Szilvia, jóga oktató és testnevelőtanár vagyok. Tanári végzettségemet az Egri Főiskolán szereztem meg, hosszú évekig tartottam testnevelésórát az egész kicsi korosztálytól a nagy gyerekeknek.
 

A hatha jógával 10 éve kerültem kapcsolatba, természetgyógyász javaslatára. Annyira magávalragadott a mozgás és a filozófia, hogy megérett bennem az elhatározás; nemcsak művelni, de oktatni is nagy feladat lenne. Nemzetközi jógaoktatói diplomámat Budapesten az IWI Európa Oktatási Központban szereztem 2007 márciusában, ezt követően a kismama jóga oktatói tanfolyamot is sikeres vizsgával zártam.

Azóta nemcsak hatha és kismama jóga órákat tartok, a megszerzett tapasztalataimat felhasználva baba mama jóga, gerinc- és alakformáló tornával egészítettem ki a már meglévő óratípusokat. Az órák hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy kismama jóga óráimon résztvevők jó része a szülés után is visszatér hozzám, hogy a gyermekükkel közösen tapasztalják meg a jóga erősítő és egészségjavító hatásait.

 

Elérhetőségek:

e-mail: 

aszilvia9@gmail.com

harmoniajogapecs@gmail.com

 

web: http://harmoniajoga.wix.com/joga#!az-oktatorol

tel: +3630/757-5522facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló