Purnam Jóga Purnam Jóga

5 alkalmas GENTLE FLOW tanfolyam indul Adriennel


November 8. szerda 18h

TE IS CSATLAKOZZ AZ ÁRAMLÁSHOZ

Gentle flow, slow flow és restorative yin jellegű jóga gyakorlás, melyet kezdő és haladó, a dinamikus, áramló gyakorlást kedvelőknek ajánlunk és mindazoknak, akik az önmagukkal való kapcsolatépítést és ápolást szeretnék gyakorolni.

A tanfolyamon finom, lágy mozgásokkal, áramlásokkal fogunk dolgozni, melyek segítik a mozgás folyamatában való tudatosságot és elmélyülést. A felfedezés és mély belső megélések élményéhez vezetnek, ezálta nem csupán fontos tapasztalatot adnak a jógázás és a testtudat fejlesztés terén, de fizikai és lelki feltöltődést is adnak.

 

A tanfolyamon könnyed hullámzással, belemozgással ébresztjük a test áramlásait. Precízen és logikusan felépítva mozgatjuk át a főbb ízületeket, aktiváljuk a főbb izomcsoportokat. Tápláló, regeneráló pózokkal dolgozunk, sok-sok alátámasztással, biztonságos kivitelezéssel, melyek segítenek a nagyobb kihívást jelentő gyakorlatok megérzésében is, valamint új szintre emelik az ismert gyakorlatok érzékelését.

KEZDÉS: november 8-án szerdán 18-kor kezdünk és 5 egymást követő szerdán ugyanebben az időben találkozunk a tanfolyam 5 alkalma során.

A tanfolyam díja: 8400 Ft

Vezeti: Kriston Adrienn, RYT200Jelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
yoga@purnam.hu
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló