Purnam Jóga Purnam Jóga

Csakraterápiás Tréner

tanfolyam


 

Indul: 2019. február

Ma már köztudott, hogy a fizikai test és az elme között szoros összefüggés van. Ebben a pszichofizikai egységben kitűnő terápiás eszközzé válnak a csakrák, mint érzetterületek, mint szervcsoportok, mint energetikai fókuszpontok és mint mentális működéseink szimbólumai, ahol leképeződnek az élethelyzeti változások, elakadások és problémák, és amelyek egyben kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy ezen területekkel dolgozva helyreállítsuk a fizikai, mentális  vagy élethelyzeti eltéréseket.

A tanfolyamot ajánljuk természetgyógyászoknak, mozgásterapeutáknak, masszőröknek, coachoknak, pszichológusoknak, gyógytornászoknak, mentálhigiénés tanácsadóknak, vagy bármely terápiás területen tevékenykedőnek. A tanfolyamhoz nem szükséges jógában való jártasság.

 

 

 

A tanfolyam anyagából:

A tanfolyam azokat a csakrákhoz tartózó fizikai, energetikai, mentális valamint meditációs gyakorlatokat és elméleti ismereteket gyűjti össze, amelyek a mindennapi élet szinte minden területét felölelik. Foglalkozunk a különböző csakrákat befolyásoló fizikai tevékenységek és gyakorlatok levezetésének és oktatásának módszereivel, elsajátítjuk az energetikai tapasztalatok azonosítását és azt a technikát, amivel pontosan meg lehet különböztetni az energetikai tapasztalatokat a fizikai érzetektől és a képzelet játékától, valamint foglalkozunk az elme tudatos, tudatalatti és tudattalan területeinek a kezelésével, felhasználásával és befolyásolásának lehetőségeivel. Betekintést kapunk nem csak a fizikai, energetikai és mentális csakrahangoló módszerekbe, de az illatokkal és más passzív módszerekkel való csakra harmonizációs eszközök professzionális felhasználását is megtanuljuk.

Mit fogsz tudni, ha elvégzed ezt a tanfolyamot?

A Csakraterápiás Tréner képes arra, hogy az életben felmerülő problémák és élethelyzeti feladatok, nehézségek esetén megfelelőlen tudja lokalizálni, hogy melyik csakrával van probléma, és olyan gyakorlatokkal és tanácsokkal tudja ellátni kliensét, amelyek direkt vagy indirekt módon kivezetnek a problémákból. Képes arra, hogy az életszakaszoknak megfelelő iránymutatást adjon és segítsen megtalálni az életfeladatot valamint a legdominánsabb képességeknek megfelelő tevékenységeket. A Csakraterápiás Tréner lehetőséget tud nyújtani az anyagi és munkahelyi problémák, a párkapcsolati problémák, az önismereti és önkontroll problémák, az érzelmek és a kommunikációs problémák megoldásában, a helyes döntések meghozatalában és a valódi spiritualitás megélésében.

A tanfolyam összesen 120 órás, 10 hétvége, szombat vasárnap 10-16-ig. 

Időpontok: 2018. február 16-17; március 2-3; 16-17; 30-31; április 13-14; 27-28; május 4-5; 18-19; június 1-2, 15-16.

A tanfolyam díja: 388 ezer Ft, azaz naponta kevesebb, mint 20 ezer Ft. Ha összehasonlítod más képzésekkel, gyakran napi szintre bontva kétszer ekkora összegeket, vagy még nagyobbakat is találhatsz. Ugyanakkor, ha szükséges részletfizetési kedvezményt tudunk adni számodra. Ezzel kapcsolatban keress minket!

A tanfolyamot tartja: Bálint János vezető jóga és meditáció oktató, mozgásterapeuta (YA RYT 500)

Ha bármi kérdés felmerül, szívesen válaszolunk - yoga@purnam.huJelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló