Purnam Jóga Purnam Jóga

7 pillér teljes élet workshop
Időpont: 2014. október 18-19. 10.00-16.00-ig
Tartja: Bálint

Az életünk gyakran nem úgy alakul, ahogy szeretnénk, de tudnunk kell, hogy nem mindig elég a puszta elhatározás. Nem mindig elég a külvilágban mindent megtenni, mert számos akadály bennünk magasodik. Nagyon sokszor mi magunk vagyunk önmagunk kerékkötői, anélkül, hogy tudnánk róla.

Ezeket a bennünk magasodó akadályokat hivatottak megkerülni, lebontani, semmissé tenni azok a gyakorlatok, amiket ebben a programban szeretnénk átadni azoknak, akik megelégelték, hogy úgy érzik, az életüket nem ők maguk irányítják.

Kiválasztottuk életünk hét olyan területét, amely legtöbbünk számára az élet legfontosabb részeit jelentik.

Az anyagi biztonságérzet és az anyagi boldogulás olyan fontos alapok, amely nélkül szinte semmilyen magasabb szintű fejlődés nem képzelhető el. Ha az ember a számlák kifizetésével, vagy a napi élelem megszerzésének problémájával küzd, nehézkes dolog kreatív, szellemi vagy békés érzelmi életet élni.

A második legfontosabb terület a párkapcsolat és a szexuálitás. Emberként a szexualitás által intenzíven meghatározott párkapcsolati struktúrákban kellene élnünk. Ehelyett azt tapasztalhatjuk, hogy a párkapcsolatok jelentős többségében a szexualitás nem jelenti az egymás iránti intim bizalmat, a feloldódást és örömöt, az egységgé olvadást, ami lényegében a szerepe a gyermeknemzésen túl.

Ezek után foglalkozunk az ideális munkahely és a munkában való önkifejeződés fontosságával, az érzelmi kiegyensúlyozottság és érzelmi biztonság megteremtésének módjaival, a pontos és békés kommunikáció mibenlétével, a tisztánlátás, a bölcsesség és a helyes döntések meghozatalának módjaival.

Mindez legvégső fokon megmutatja majd azt, hogy mi is a mi emberi létünk értelme. Mert nekünk nem elég az a válasz hogy az élet értelme maga az élet, vagy hogy ennek számunkra nem felfogható magasabb célja van.
Az élet értelme az, hogy boldogok legyünk benne, hogy a végére egy önmegvalósított élet álljon előttünk, mögöttünk. Ez elérhető.

Részvételi díj: 35 000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: szeptember 16.

Várlak szeretettel!facebook

Purnam Yoga & Meditation 1147. Bp. Öv utca 140.
yoga@purnam.hu
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló