Purnam Jóga Purnam Jóga

Őszi Csend Elvonulás

 időpont: 2020. október 15-18-ig

Tartja: Bálint

Helyszín: Bükk-Szentlélek

 

A tábor díja: 59.800 Ft, amely tartalmazza a szállás, az étkezés és a programok díját.


 


 

4 nap elvonulás - 4 nap lecsendesedés - 4 nap önmagunkért

 

Ebben a 4 napban amellett, hogy gyakoroljuk a csendesség különböző szintjeit, megismerkedünk az életünk kérdésere adott belső, mélyebb válaszaink megtalálásának módjaival, a szellemi és a világi élet közötti egyensúly létrehozásának lehetőségével és a csendesség mindennapokban való alkalmazásának módjaival is.

A csendesség áldás. Ha elméd csendességbe tud merülni, békére lelsz még az élet legnehezebb, legmegrázkódtatóbb helyzeteiben is. A csend válaszokat ad a kérdéseidre, kiutat mutat és felszabadít.

Ismerd meg elméd csendességének hatalmát az életedben!

A csend gyakorlata megnöveli az elme erejét, felébreszti a kreativitást és a képzelőerőt, megnyugtatja a háborgó szellemet és békésebbé teszi az embert.

A csendességet sokféleképpen meg lehet valósítani. Lehet, hogy felfüggszetjük a beszédet és minden verbális tevékenységet az olvasással és az írással együtt. Lehet, hogy átmenetileg lemondunk az anyagi dolgainkról, félretesszük őket és nem foglalkozunk velük. Vagy lemondunk a kapcsolatainkról egy rövid időre, de még a körülöttünk lévőkkel való kontaktusról is, még a szemkontaktust is kerüljük. Vagy lemondunk a hatalomról és magunkat egy vezetőre bízzuk, aki lelkiismerete szerint a legjobb irányba vezet minket és egyben oltalmaz is ezidő alatt. Vagy lemondunk az érzelmi aktivitásról és lelkileg is egy csendesebb állapotba vezetjük magunkat. Végső szinten lemondhatunk a gondolatokról, ami az elme csendességének az állapota.

Mindezeket fogjuk gyakorolni az elvonulásunk alkalmával.


A programokból:

- légzőgyakorlatok és pránayáma gyakorlatok

- ászanák és tisztító gyakorlatok

- mélyrelaxációs gyakorlatok és meditáció

- kontemplációs gyakorlatok

- sétáló meditáció

 

Ha szeretnél egy kis csendességet és békét, akkor erre a legjobb pillanat lesz a hegyekben elvonulva a csendességet és a meditációt gyakorolni.

 

 A tábort vezeti: BálintJelentkezés

Tanfolyam időpontja:  
Jelentkező neve:  
Lakóhely(Város):  
Telefonszám:   
E-mail cím:   
Megjegyzés:  

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.
facebook

Purnam Yoga & Meditation 
purnamyogaandselfness@gmail.com
jóga, tanfolyamok, távoktatás, jóga oktatóképzés, meditáció oktatóképzés, zugló